Acasa » Ansamblu » Studio Residence 5
12067158_952546071451074_113488717_n(1)

Studio Residence 5

Echipa Premier este bucuroasa sa va prezinte noul ansamblu rezidential din Zona de Sud a Capitalei, care aduce cu sine o serie ce noi concept in ceea ce priveste modul in care alegem sa locuim.

Este vorba despre noul proiect imobiliar Studio Plus Buciumasilor, amplasat pe Bulevardul Constantin Brancoveanu, la doar cateva minute distanta fata de statia de metrou. Ansamblul are un regim de inaltime de P + 5 niveluri, si dispune de un numar de 26 de unitati locative. Sunt disponibile urmatoarele tipuri de imobile: garsoniere cu preturi incepand de la 38.000 euro, apartamente cu 2 camere cu preturi de la 60.000 euro, precum si apartamente cu 3 camere, cu preturi incepand de la 100.000 euro.

Aici veti gasi, in imediata vecinatate, toate punctele de interes necesare unui trai confortabil si modern: piete, centre comerciale, unitati de invatamant, unitati spitalicesti, spatii de relaxare, locuri de joaca, parcuri. Apartamentele va vor impresiona atat prin calitatea materialelor de constructie folosite, cat si prin finisajele de exceptie. Dintre finisaje, enumeram: gresie si faianta (in bucatarie, baie si hol), parchet laminat (in living si dormitoare), usi interioare celulare, zugraveala lavabila, centrala proprie, calorifere de otel, instalatii incalzire, prize si intrerupatoare.

Echipa Premier va pune la dispozitie diverse modalitati de achizitie: programul de creditare Prima Casa, orice tip de credit imobiliar sau ipotecar din oferta bancilor comerciale, sistemul de Buy-Back Imobiliar, marca proprie Premier.

Pentru persoanele care doresc sa acceseze credite, echipa noastra va ofera GRATUIT consultanta financiara si asistenta in relatia cu banca. Pentru informatii suplimentare, detalii sau programare vizionari, nu ezitati sa intrati in legatura cu responsabilul de proiect sau cu oricare dintre reprezentantii nostri de vanzari!