Acasa » Ansamblu » Sud Park Brancoveanu 2
Cam_03_fin

Sud Park Brancoveanu 2

Sud Park Brancoveanu 2 este un ansamblu rezidential nou in Zona de Sud a Capitalei, ce ofera un numar de 13 unitati locative ( atat garsoniere si apartamente cu 2 camere, cat si apartamente cu 3 camere ), deservite de locuri de parcare individuale si zona de relaxare, avand un regim mic de inaltime ( parter + 3 etaje ).

Apartamentele ce  fac parte din acest ansamblu rezidential sunt proiectate atent, ideea acestora fiind aceea de a sastisface orice persoana care a ales sa locuiasca intr-un cartier rezidential nou in Zona de Sud.

Pentru a veni in intampinarea oricarei dorinte sau nevoi, dezvoltatorul ofera posibilitatea personalizarii interiorului final ( placaje ceramice, parchet, usi interioare, obiecte sanitare, zugraveli lavabile ).

Toate unitatile locative din Sud Park Branoveanu 2 se predau la stadiul complet finisate, “la cheie” si bransate la toate utilitatile orasului ( apa curenta, gaze naturale, curent, canalizare ). Desigur, fiecare imobil dispune de o contorizare individuala la utilitati, lucru ce duce la costuri foarte scazute de intretinere si mententanta. Pentru finisarea interioara s-au folosit materiale de calitate superioara, si includ:

  • Placaje ceramice in bucatarii si in grupurile sanitare ( gresie si faianta )
  • Pardoseli placate cu parchet in dormitoare, sufragerii si holuri
  • Usi interioare celulare
  • Obiecte sanitare moderne
  • Ferestre cu tamplarie PVC si geamuri termopan
  • Usa metalica de acces antiefractie

Amplasarea ansamblului este una deosebita. Aici enumeram: cele trei mari artere ale Zonei de Sud ( Bulevardul Constantin Branocoveanu, Soseaua Oltenitei si Soseaua Giurgiului ), 3 statii de metrou: Eroii Revolutiei, Brancoveanu si Piata Sudului, precum si zonele comerciale dezvoltate in aceasta zona a Bucurestiului: Metro, Real, Carrefour Grand Arena, OBI, Hornbach, Selgros, Praktiker, Mall Sun Plaza.

Echipa Premier va ofera o gama larga si variata in ceea ce priveste modalitatile de plata. Astfel, va punem la dispozitie:

  • Consiliere financiara completa si asistenta intocmire si aprobare dosar pentru orice tip de credit – imobiliar, ipotecar, Prima Casa, Noua Casa etc, totul GRATUIT
  • Programul Buy-Back Imobiliar, marca proprie Premier, pentru care unul dintre consilierii nostri va va sta la dispozitie cu absolut toate detaliile si indrumarile necesare.

Pentru alte informatii sau lista complete de preturi, precum si pentru a programa o vizionare, nu ezitati sa intrati in legatura cu responsabilul de proiect sau cu unul dintre reprezentantii departamentului nostru de vanzari!