Acasa » Stiri imobiliare » Cea mai scumpa proprietate din Miami se ridica la pretul de 65 milioane dolari
pp

Cea mai scumpa proprietate din Miami se ridica la pretul de 65 milioane dolari

Oricine stie faptul ca Miami este un loc renumit datorita luxului. Poate fi un loc prea scump chiar si pentru cei bogati. De exemplu, pretul de vanzare al celei mai scumpe proprietati este de 65 milioane de dolari. Cu banii acestia, proprietarul nu va cumpara doar o locuinta de vis, ci si o bucatica din istoria Floridei.

Proprietatea despre care vorbim poarta numele spaniol „La Brisa” (trad: briza), si se intinde pe o suprafata de aproape trei hectare si, plus de asta, are o deschidere de 70 metri catre Golful Biscayne. Constructia a fost finalizata in anii ’20, iar locuinta construita in stil mediteranean a fost achizitionata de actualul proprietar in urma cu sase ani, contra „a doar” 11,5 milioane de dolari. Intre timp, acesta a trecut prin renovari majore, iar astfel, constructia a fost cat mai aproape de forma originala.

Vorbim depre un conac cu o valoare istorica. La Brisa este amplasata in Coconut Grove, cel mai vechi cartier al orasului Miami. Locuinta dispune de noua dormitoare si opt bai, dar si de un living in aer liber, amenajat pe o suprafata de circa 1.000 mp.

Totodata, conacul mai beneficiaza de o curte imensa, cu locuri de relaxare, copaci cu o varsta de 100 de ani, precum si o vita de vie tropicala. Piscina este inconjurata de palmieri umbrosi, si de-a lungul timpului a gazdui petreceri cu sute de invitati. De asemenea, proprietatea se invecineaza cu un canal de navigatie, si include un doc in care poate fi acostat un iaht de 20 de metri.