Acasa » Media » Cea mai scumpa rulota din lume
rulota2

Cea mai scumpa rulota din lume

Poarta numele de EleMMent Palazzo si este o bijuterie inginereasca a prezentului. Este un proiect fara competitie! Despre ce vorbim noi aici? Ei bine, este vorba despre o casa motorizata, iar sub capota motorului gasim 510 cai putere. Valoreaza 3 milioane de euro si este pregatita special pentru distractie.

EleMMent Palazzo este incadrat la rubrica “vehicul recreational”. Haideti sa il descriem putin! Cu o suprafata totala de 25 metri patrati, rulota dispune de 7-8 locuri individuale pentru pasageri, care se vor simti, cu siguranta, ca in cel mai luxos hotel.

In prezentarea produsului se spune ca „La bord există un server media, wireless, SAT TV, opt monitoare, sisteme intercom, control ambiental al luminii și un sistem de control intern pentru toate instalațiile. Aerul condiționat este individual pe fiecare încăpere, podea încălzită, generatoare de electricitate, un container cu 300 de litri de apă potabilă și unul cu capacitatea de 250 de litri, pentru apa reziduală”.

Yachtul in miniatura cantareste “doar” 22 de tone, are o lungime standard de 12 metri, precum si o latime de 4 metri. Bineinteles, clientii isi pot personaliza rulota, dupa propriile gusturi.

Mai mult de-atat: acoperisul acestei rulote de lux se poate transforma intr-un loc, dintr-o singura atingere de buton! Producatorul acestui vehicul este Marchi Mobile, o companie din Austria, fondata de magnatul Mario Marchi. In viitor, acestia vor sa realizeze un avion pe roti.

rulota rulota1