Acasa » Stiri imobiliare » Proiectele si autostrazile rezidentiale
auto

Proiectele si autostrazile rezidentiale

Lucrul acesta se intampla in judetul Timis. Infrastructura rutiera se dezvolta treptat, fapt ce duce la investitii in domeniul industrial care genereaza, la randul lor, posibile dezvoltari rezidentiale.

Atuul pe care judetul Timis  il detine pentru investitori este infrastructura foarte dezvoltata. Pionii principali sunt aeroportul international si accesul spre vest pe autostrada A1. Pe langa asta, dezvoltarea economica a Timisioarei, forta de munca specializata si existenta unui centru universitar sunt unii din factorii esentiali ce recomanda orasul.

O companie real estate a inceput sa cumpere terenuri in jurul Timisioarei inca din anul 2007, actiunea continuand si pe timpul crizei.

In ciuda acestor lucruri, dezvoltarea rezidentiala nu este pe primul plan acum. Dr. Michael Soorman ne aduce la cunostinta faptul ca „nevoia de locuinte este creata in mod natural, dupa dezvoltarea zonei industriale care va asigura, mai apoi, locuri de munca in zona respectiva”.

Putem lua exemplul parcului industrial de la Sanandrei, care este principalul proiect al dezvoltatorului si, in acelasi timp, cel mai avansat. Acum este finalizata doar partea de infrastructura, aici incadrandu-se retelele de apa si canalizare, electricitate, gaze naturale si accesul catre DN69. Dezvoltarea unor unitati industriale se va realiza doar la cerere, clientii avand posibilitatea inchirierii sau achizitionarii acestora in regim de leasing pe un termen lung.

Un lucru important pentru brokerii imobiliari este ca, atunci cand ansamblul rezidential se va contura, acestia vor putea incepe colaborarea pentru vanzarea locuintelor.