Acasa » Stiri imobiliare » Singapore si noua atractie turistica
gradini-suspendate-singapore

Singapore si noua atractie turistica

In Singapore, arhitectura se ridica la un alt nivel. Vorbim despre o atentie internationala, mai ales in ceea ce priveste un nou proiect imobiliar. Lucrul inedit pe care dezvoltatorul proiectului l-a dorit este zona cu gradini suspendate, cascade si iazuri, din centrul acestuia. Va fi compus din doua turnuri rezidentiale, a cate 34 de etaje, precum si din doua turnuri cu spatii de birouri, a cate 30 de etaje, iar in centrul acestora vom intalni o adevarata gradina salbatica tridimensionala.

Cea mai impresionanta bijuterie arhitecturala urmeaza a-si finaliza lucrarile in anul 2017, atunci cand va fi si inaugurat. Va purta numele de Marine One, si nu va uimi doar prin cele 34 de etaje, ci si pin integrarea spatiilor verzi in peisajul urban.

Verde atat la propriu, cat si la figurat, Marina One este un proiect conceput in concordant cu viziunea autoritatilor de a face din Singapore un “oras intr-o gradina”. In timp ce partea exterioara a turnurilor urmeaza linia orasului, spatiul interior este o gradina salbatica tridimensionala, cu o multitudine de ecosisteme. Deschiderile largi intre cladiri, gradinile suspendate, designul turnurilor, forma in sine, toate imbunatatesc fluxul de aer si creeaza un climat confortabil in cadrul acestui complex”, au declarat reprezentantii Ingenhoven Architects.

http://media.imopedia.ro/stiri-imobiliare/proiect-rezidential-singapore-marina-one-23462.html