Acasa » Media » Telekom scoate la vanzare proprietatile imobiliare
tlekom

Telekom scoate la vanzare proprietatile imobiliare

Fosta companie Romtelecom si Cosmote, acum numita Telekom Romania Communications, scoate la vanzare  si la inchiriere un numar de 24 de proprietati imobiliare, atat imobile amplasate in Capitala, cat si in alte orase din tara.

Evaluatorii independent au declarat ca valoarea acestora de ridica undeva la 26,3 milioane de euro. Acesti bani vor fi directionati catre domeniul lor de activitate, 12 proprietati fiind situate in Bucuresti, 3 in Timisioara, cate doua cladiri in Ploiesti, Oradea si Constanta, si cate o cladire in Ramnicu Valcea, Sibiu si Bacau.

“Tranzactia se va desfasura prin licitatie, iar castigatorul va fi desemnat in urma celei mai bune oferte de pret pentru achizitie, respectiv chirii percepute, cumulate cu alte conditii relevante. Entitatile interesate pot depune oferte pentru intregul pachet de 24 de proprietati sau pentru un sub-pachet de 17 proprietati.”, se arata intr-un comunicat al companiei.

Aceasta actiune nu este fara precedent! In anul anterior, compania Telekom Romania Communications a apelat la aceeasi strategie, unde a fost vandut un numar de 28 de active imobiliare pentru suma de 11,6 milioane de euro. De asemenea, compania a tinut sa precizeze ca nu este o companie imobiliara, ci totul este doar o strategie pentru bunul mers al acesteia.