Despre noi

Cu o pozitionare privilegiata in cadrul sectorului 4 al Capitalei avand ca principal punct de interes parcul Oraselul Copiilor, zona este delimitata de Soseaua Oltenitei-Soseaua Giurgiului-strada Luica-strada Turnu Magurele-Bd. Alexandru Obregia-Piata Sudului.

Portalul Apartamente-Brancoveanu.ro isi doreste sa reprezinte din punct de vedere imobiliar acest areal. De asemenea, pentru o decizie in totala cunostinta de cauza, se prezinta obiectivele de interes strategic, unitatile de invatamant, mijloacele de transport, institutiile publice, super/hipermarketuri precum si alte obiective pe care orice client le ia in considerare in momentul unei investitii.

Activitatea si practicile portalului sunt axate pe principii si valori de actualitate precum fiabilitatea ofertelor de pret, locatiile, dar si deschiderea catre a asculta nevoile clientilor inainte de a-i sfatui sa acgizitioneze un imobil.

Portalul pune la dispozitie o echipa de agenti imobiliari experimentati, ce va vor ajuta sa salvati timpul alocat informarii optime.