Art Residence Brancoveanu

ART_Residence_-_LOGO_FB

Art Residence Brancoveanu - Grand Arena este un ansamblu rezidențial de excepție, situat în inima vibrantului Cartier Nou Metalurgiei, care a devenit rapid noul centru de dezvoltare al capitalei. Localizat pe Strada Aurel Persu, ce leagă arterele principale ale orașului - Bulevardul Metalurgiei și Turnu Măgurele, precum și strada Luica și Bulevardul Constantin Brâncoveanu, Art Residence - Grand Arena oferă acces facil și sigur către acest refugiu urban, cu atât mai mult acum, odată cu inaugurarea liniei STB 241.

Ansamblul se bucură de proximitatea față de importante centre comerciale și de retail, incluzând nume de renume precum Metro, Carrefour, Auchan, Selgros, Lidl, Penny, Hornbach, Jumbo și Grand Arena Mall Berceni, toate la doar câteva minute distanță, fie că optați pentru mijloace de transport personale sau pentru plimbări relaxante pe jos.

Beneficiind de o locație ideală, Art Residence - Grand Arena se află în apropierea unor facilități esențiale, precum centre educaționale, unități medicale și bancare, piețe agroalimentare și conexiuni eficiente cu rețeaua de transport în comun, oferind un stil de viață urban complet și convenabil.

Ansamblul rezidențial este construit în conformitate cu cele mai exigente standarde de calitate și siguranță seismică, respectând rigorile codului seismic emis în 2013. Imobilele sunt realizate cu structuri din cărămidă Porotherm și sunt finisate cu materiale de ultimă generație, iar echipa de design vă stă la dispoziție pentru a vă ghida în alegerile optime pentru amenajarea interioară a locuinței.

ART_Residence_-_Coverphoto_FB

Cu un regim redus de înălțime: D + P + 4E + E5 Retras, imobilele asigură un nivel înalt de confort și intimitate, în timp ce lifturile inteligente de ultimă generație facilitează accesul la fiecare nivel. În plus, spațiile comune și casa scării sunt tratate cu aceeași atenție meticuloasă în ceea ce privește finisajele, garantând o experiență de trai superioară pentru locatarii acestui ansamblu rezidențial de prestigiu, Art Residence - Grand Arena.